Yrityksestä2019-03-06T08:46:23+00:00

KASVUN KÄSITYÖLÄISET.

Meitä ajaa muutos

Digitaaliset alustat, työkalut, prosessit, palvelut, kanavat ja teknologiat muuttavat meidän tapaa elää ja yrittää yhteiskunnassa. Ne haastavat vanhojen toimialojen toimintamalleja, rakentavat uutta kasvua, helpottavat työn tekemistä ja parantavat elämänlaatua. Olemme teollistumista vastaavan murroksen edessä. Rohkeus ottaa muutos vastaan ja kääntää se kilpailueduksi tulee määrittämään mitkä yritykset selviytyvät uuden edessä.

15 vuoden kokemus

Creatic Oy perustettiin kasvattamaan suomalaisten yritysten digitaalista kyvykkyyttä, strategisen markkinoinnin osaamista ja auttamaan digitalisaation tuomassa murroksessa. Kaikilla ammattilaisillamme on aina vähintään yli 10 vuoden kokemus verkkoliiketoiminnasta ja digimarkkinoinnista. He ovat olleet rakentamassa niin pörssiyhtiöiden digistrategioita (esim. Citycon Oyj, Elisa Oyj, Stockmann Oyj, Nordea Oyj) kuin startuppien verkkokauppoja sekä kaikkea siltä väliltä. Kaiken ytimessä on aito kiinnostus digitaalisia ratkaisuja kohtaan sekä intohimo olla rakentamassa kasvua yhdessä asiakkaiden kanssa.

Itse kehittämämme digitaalisen liiketoiminnan malli rakentaa sillan strategisten kehityshankkeiden (verkkokauppa, verkkobrändäys, verkkopalvelut, tuotteistus, jne), taktisten suunnitelmien (sisältösuunnitelma, markkinointikampanjat, digimarkkinointi, verkkonäkyvyys, sosiaalinen media, jne) ja tuotannollisten toteutusten (verkkosivustot, verkkokehitys, työkalut, ERP, CRM, PIM, jne) välille. Pystymme tämän mallin avulla varmistamaan, että et toisaalta unohdu unelmoimaan suuria strategisia linjauksia tai pelkästään sammuttamaan päivittäisiä tulipaloja.

TULOKSET RATKAISEVAT.

Markkinoinnin kuuluu synnyttää tunteita ja brändin rakentaminen on investointi. Silti kaiken toiminnan täytyy tähdätä konkreettisiin liiketoimintaa edistäviin tuloksiin. Me ohjaamme tekemistämme tavoitteiden ja niitä seuraavien mittareiden kautta. Haluamme olla myös asiakkaitamme kohtaan läpinäkyvä. Mielestämme sinun täytyy ymmärtää mistä maksat ja minkä takia.

0%
Asiakkaidemme suositteluhalukkuus
5%
Reklamaatioiden määrä vuonna 2018
0%
Sitoutuminen kumppanuuteen
0%
Tyypillinen kampanjan ROI-%

Asiakkaitamme:

XAMK

Voima

LUOTSIMME DIGITALISAATION MYRSKYISSÄ.

Asiantuntijoidemme osaamisalueet kattavat kaiken tarvitsemasi strategisesta suunnittelusta valmennukseen, konseptisuunnittelusta koulutukseen. Erittäin kattavan kumppaniverkostomme kautta saat myös muut markkinoinnin suunnittelu- ja tuotantopalvelut.

JANNE IKOLA
JANNE IKOLAToimitusjohtaja, digitalisti
15 vuoden kokemus strategisesta markkinoinnista, liiketoiminnan kehittämisestä ja digitaalisesta liiketoiminnasta.

HALUATKO MUKAAN TIIMIIN?
JÄTÄ AVOIN HAKEMUKSESI YHTEYSTIETOSIVUN KAUTTA.

OTA YHTEYTTÄ

CREATIC OY

Strategisen digimarkkinoinnin ja verkkoliiketoiminnan ammattilainen 15 vuoden kokemuksella.

OTA YHTEYTTÄ!

  • Kauppakatu 39 C, 40100 Jyväskylä
  • +358 407166239
  • hello@creatic.fi